- Eilish Eau de Parfum - 50 ml - Edp

Nyeste tilbud >>
Set til 485,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
445,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Billie Eilish Eau de Parfum 50 ml

En unik duft til en unik person - fra den unikke popstjerne. Billie Eilish har lanceret sin første parfume, en skøn og delikat parfume i et eksklusivt design. Duften er varm og sødmefuld, en gourmand duft - sensuel og forførende. Parfumen åbner med en sød og frisk top af røde bær og frisk mandarin, hjertet begiver dine sanser over i varme vaniljenoter, kakao og delikate blomsterblade. Dufte afrunde smukt på en sensuel bund af varme trænoter, tonkabønner og forførende musk. En selvsikker og delikat duft til piger og kvinder i alle aldre.

Den smukke flakon formet som en buste der fremhæver de dele på kroppen som Billie Eilish selv holder mest af. Smuk og dekorativ i et hvert hjem.

Billie Eilish Eau de Parfum er desuden vegansk og crueltyfree.

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 50 ml
  • Lanceret i 2021
  • Sofistikeret, sødmefuld og feminin

Duftnoter og parfumens opbygning:

Topnoter: Røde bær, saftig mandarin, søde blomsterbæade
Hjertenoter: Kakao, cremet vanilje, bløde krydderier Bundnoter: Moskus, trænoter, tonkabønner

Billie Eilish Fun Facts:

Vidste du? At den populære popsanger har udgivet musik siden hun var 14 år og er den ygste kvindelige sanger, der har haft et album som nummer 1 på den engelske topliste. Hun er stor fan af Justin Bieber og ja - så er hun kendt for at skille sig ud, ved at gøre hvad hun ønsker, klæde sig som det passer hende bedst og generelt bare være sig selv, uden at tænke over, hvad andre mener om hende.


DUFTTYPE
EAU DE PARFUM
DUFTFAMILIE
GOURMAND MUSK WARM & WOODY
DUFTNOTER
MUSK/MOSKUS VANILJE/VANILLA TRÆNOTER/WOODY
DETAJLER
50 ML KENDIS/CELEBRITY BRONZE PARFUME PARFUME KVINDER BILLIE EILISH

Se alt fra Billie Eilish | Se alle vores mærker | Se Ingredienser

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water (Aqua), Citric Acid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Propylene Glycol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Limonene, Yellow 5, Red 4, Blue 1

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.