- Ain't Nobody Got Time For That ... - 200 ml

b.tan Ain't Nobody Got Time For That ... 200 ml

Ain’t nobody got time for that’ fra b.tan, er verdens eneste selvbruner der virker på bare 9 min, og den er helt perfekt til dig der har fart på og ikke vil vente 1 time på at blive solbrun.

9 minutter er alt du behøver, påfør med handsken fra b.tan – vent 9 minutter – skyl markørfarven af – skøn brun på bare 9 minutter med b.tan ‘ain’t nobody got time for that’. Efter 9 minutter kan du have de smukkeste brune ben hvis du i sidste øjeblik beslutter dig for for nederdel.

Farven vil udvikle sig længere end de 9 minutter hvis du lader den sidde, men men vil du være mørk skal du vælge en af de mørkere selvbrunere fra b.tan. b.tan ‘ain’t nobody got time for that’ anbefales til lyse hudtyper, du opnår en naturlig smuk farve.

Sådan bruger du din selvbruner
Påfør den på ren og tør hud, gerne efter eksfoliering for det bedste resultat. Brug evt. b.tan påføringshandske for at beskytte dine hænder mod farverester. Lad den virke i 9 minutter og skyl herefter af med lunken vand i ca. 45 sekunder. Din hud duppes herefter tør.


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 120,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
115,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.