- Menstruationstrusse Str. M

AllMatters Menstruationstrusse Str. M

AllMatters Menstruationstrusse er fremtidens svar på en komfortabel og bæredygtig løsning på din menstruationsperiode. Menstruationstrusserne er lavet i et utrolig blødt og behaegeligt stof, så de føles præcis som at have almindelige trusser på, men har smarte indbyggede lag, som sørger for at absorbere blodet, holde dig tør, undgå lugtgener og undgå at du bløder igennem. AllMatters trusserne er sorte og i en klassisk facon, og kan indeholde det samme som 1-2 tamponer. Nogle kan derfor nøjes med at bruge et par om dagen, hvor andre skal skifte. Man kan også bruge menstruationstrussen som et supplement til din tampon eller menstruationskrop, hvis du vil sikre dig at undgå at bløde igennem.

Menstruationstrussens ydre er lavet i blødt TENCEL Lycocell materiale som sikre komfort og åndbarhed. Dette materiale sørger for at regulere temperaturen og transporterer fugten væk. Derudover har brugen af materialer i høj kvalitet sikret at de er slidstærke og kan bruges i længe uden at miste deres funktionalitet. Og ikke mindst er løsningen utrolig bæredygtig, da du sparer miljøet for en masse engangs tamponer eller bind, samtidig med at materialet kommer fra bæredygtige træ baserede fibre.

Menstruationstrussen er både en virkelig god løsning til teenageren, der får sin første menstruation og ikke er komfortabel med at skulle bruge tamponer eller bind. De er geniale til kvinden der går i overgangsalderen og oplever uregelmæssige blødninger. Men de er også bare en super god idé til alle derimellem, som ønsker den mest behagelige og miljøvenlige løsning.

 • Str. M
 • Sort
 • Menstruationstrusse
 • Bæredygtig løsning
 • Åndbar og behageligt materiale
 • Genanvendelig - brug igen og igen
 • Lavet af bæredygtigt materiale
 • Kan holde det samme som 1-2 tamponer
 • Indeholder ikke PFAS eller skadelige stoffer

Hvordan bruger man AllMatters Menstruationstrusse?

 • Trin 1 - Brug menstruationstrusser i stedet for en menstruationskop, bind eller tamponer, eller sammen med en kop eller tampon for ekstra beskyttelse.
 • Trin 2 - Skyl i koldt vand efter brug indtil vandet er klart. Maskinvask koldt (30°) eller vask i hånden med et mildt vaskemiddel. Hæng til tørre.
 • Trin 3 - Brug dem cyklus efter cyklus –både om dagen og natten.

Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 230,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
219,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Materiale: Body: 94% TENCEL™ Lyocell, 6% elastane Inner layer: 77% polyester, 23% merino wool Absorbent core: 100% VEOCEL™ Viscose Waterproof layer: 100% polyester

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.