- Collagen+ Sæt - Absolute Firmness Serum og Firmness Volume Cream

-41%
VEJL 938,00
DKK 549,00
Produkt er i øjeblikket udsolgt
Få en mail når/hvis varen igen er på lager
Udsolgt
Gratis fragt
På ordrer over 699 DKK

Produktinfo

Ainhoa Collagen+ Absolute Firmness Serum & Firmness and Volume Cream 2x50 ml

Et lækkert sæt med den skønneste hudpleje til dig der ønsker en opstrammende effekt på huden. Særligt velegnet til den tørre og slappe hud i ansigtet, hvor der også ønskes kraftig opstramning. Brug pipetten fra Absolute Firmness Serum og dryp et par dråber i håndfladen og massér det ind i huden på afrenset ansigt, hals og dekolleté. Når produktet er helt absorberet af huden påføres Firmness & Volume Cream.


Firmness Volume Cream:
Denne ansigtscreme er med sin “plumping effekt” et ekstremt virksomt anti-age produkt, der bekæmper hudens naturlige ældningsproces. Cremens omhyggeligt udformede formel er baseret på eksklusive ingredienser som fx Native Soluble Collagen som stimulerer hudens egen evne til produktion af nye kollagen fibriller. Derudover har produktet Alaria Esculenta ekstrakt som en anden hovedingrediens, der hjælper huden tilbage til den oprindelige kollagenstruktur og fugtniveau, som øger tætheden i vævet for en mere fast og voluminøst udtryk. Netop kombinationen af disse to ingredienser gør at produktet arbejder både udenpå og indeni huden for langt mere effektivt og foryngende resultat. Påføres med en blid massage morgen og aften på afrenset hud på ansigt, hals og bryst til produktet er helt absorberet.

*Firmness Serum**
En super effektiv og lækker opstrammende ansigts serum har til opgave at modvirke slap, rynket og tør hud Det gør det effektivt med sine mange aktive ingredienser som bl.a. er Native Soluble Collagen, Alaria Esculenta Ekstrakt og fugtgivende biosakkarider. Alle disse ingredienser skaber Absolute Firmness Serums fra Ainhoas Collagen+ hudplejeserie som er kendt for din ”Pretty Skin” effekt i og med at hudens kollagener bliver boostet og derudover bliver den gennemfugtet og kraftigt opstrammet.