- Peel Off Lip Tint Perfect Pout

Tinted Beauty Peel-Off Lip Tint Perfect Pout

Peel Off Lip Tins Peel & Reveal fra Tinted Beauty, en unik læbestift der sikrer dig en holdbar og smuk læbefarve hele dagen.

Et innovativt beauty produkt, påfør den lilla lip tint på læberne og lad den sidde i kort tid, peel off og oplev hvordan den har udviklet sig til en smuk farve på dine læber, der holder i timevis. Du slipper for alle de daglige touch up's, den lækre peel & reveal lip tint modstår dagens læbestift udfordringer og holder en strålende farve. Du kan bruge din Lip Tint alene eller påføre din lip gloss ovenpå for mere shine.

Produktinformation:

Fakta:

  • Peel-off Lip Tint
  • Giver en smuk strålende mellemtonet farve.
  • Fortryllende forvandling.
  • En læbestift der holder i timevis.
  • Innovativt makeup produkt.
  • Strålende farve på dine læber i timevis.

Anvendelse, sådan bruger du Lip Tints: Sørg for at dine læber er tørre og rene. Har du meget tørre læber med små flager, kan det være en god ide at bruge en lip exfoliator inden, så du opnår det mest jævne resulatat. Påfør nu 1-2 lag af Lip Tins og lad den virke i 10-30 sekunder. Spray Tint Activator på læberne. Du er nu klar til peel og til at afsløre den smukke farve.


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 169,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
152,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.