- Woman Shaving Foam Sensitive Skin - 200 ml

ShaveSafe Woman Shaing Foam Sentitive Skin

Antibakterielt og desinficerende barberskum til kvinder, forebygger kløe, barberingsknopper samt indgroede hår. ShaveSafe kan benyttes under barbering og som vask efter barbering for at undgå irritation samt for at beskytte huden. Skummet virker rensende for huden samt på skraberen og giver dig optimal hygiejne for at undgå infektion. Alle produkter fra ShaveSafe kan benyttes til sensitiv hud.

  • Barberskum
  • 200 ml

Serie: ShaveSafe

Type: Barbering Til Kvinder


Tilfredshedsgaranti
ShaveSafe giver 100% tilfredshedsgaranti hvis du ikke er tilfreds med produktet. Skulle det mod forventning ske, skal du blot sende en mail direkte til ShaveSafe. De vil behandle din reklamation og sørge for at du får pengene tilbage. Mere information og kontaktoplysninger til ShaveSafe kan du finde og læs på produktet. Det er vigtig at henvendelse sker direkte til ShaveSafe og ikke til BilligParfume.dk


DETAJLER:

Nyeste tilbud >>
Set til 199,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
189,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 3-5 hverdage
Emærket ikon e-mærke godkendt - Tryg handel
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.