Serie - Burberry London - Parfume & Dufte

Burberry London til kvinder blev lanceret i 2006 og er konstrueret af den Franske parfume-designer Dominique Ropion. Han har bla. har arbejdet med brands som Calvin Klein, Azzaro og Carolina Herrera, og var sammen med herreduften, Burberry London til Mænd, designet i samarbejd med parfumeeksperten Antoine Maisondieu, der også har designet dufte for bl.a. Acqua di Parma, Bottega Veneta og Coach, de første dufte i denne Burberry serie.

Burberry London Dreams til kvinder blev senere lanceret i 2020 som en spinoff af din originale Burberry London For Her. Denne Burberry duft er udarbejdet af en fransk kemiker som har lavet dufte til fx Kenzo, Paco Rabanne og [Elie Saab]( London For Her og London Dreams For Her er begge dufte som er bygget op af elegante og feminine florale noter som bl.a. Rose og Pæoner, men som især adskiller sig med de nederste lag i duftenes opbygning, som stadig rummer en sensuel varme.

Burberry duftene er begge inspireret af de historiske gamle gader i London, med blomstrende haver i den varme sommersæson. Burberry London For Men er en mere krydret og yderst maskulin duft som indeholder en masse varme duftnoter som bl.a. kanel, læder, egemos og guaiac træ. Duften løftes med lette strejf af citrus og mimosa, men holder et gennemgående tema af rå maskulin udstråling. De originale Burberry London flakoner er designet med det ikoniske, ternede mønster vi kender så godt fra Burberry, hvorimod den nye Burberry Dreams er i et nyt enkelt og stilrent design.