by Revlon - Shampoo - 200 ml

Orofluido by Revlon - Shampoo - 200 ml
43% BESPARELSE IFH TIL MARKEDSPRIS
JULEGAVER >>
Set til 139,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
79,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Orofluido Shampoo 200 ml

Orofluido Shampoo renser mildt og skånsomt håret og gør det samtidigt silkeblødt og glansfuldt. Velegnet til alle hårtyper. Håret indhyldes en udsøgt blanding af tre naturlige olier med en behagelig silkeagtig konsistens. Olierne er: Argan olie: flydende guld for dit hår. Udvundet fra frøene af Argania spinosa frugt, Argan olie er rig på vitamin E og essentielle fedtsyrer olier, ligner i sammensætning til vores egen hud. Den styrker håret og gør det ekstremt let og utrolig silkeblød. Linolie: Øjeblikkelig glans
Frøene af linned anlægget er kilden til en kostbar olie, som sæler og glatter håret hårstrået, giver ensartethed og kontrol. Resultatet er hår, der fanger og reflekterer lyset, giver det en flot glans. Cyperus olie: ren silke at røre ved

Cyperus er en plante, der er blevet dyrket i Egypten for mere end 4.000 år. Det er kilden til en olie med et højt indhold af fedtsyrer og tocopherol, som giver naturlig beskyttelse mod frie radikaler. Det giver blødhed og volumen og efterlader håret håndterbar, glat og smidig.

  • Shampoo
  • Til alle hårtyper

ANVENDELSE
Orofluido Shampoo fordeles i fugtigt hår mens hovedbunden masseres. Skylles grundigt ud efterfølgende med rent vand.


TOP INGREDIENSER
ARGAN OIL
SERIE
HVERDAGSFAVORITTER
DETAJLER
SHAMPOO HÅRPLEJE KRØLLET HÅR - CURLY HAIR KVINDER/WOMEN UNISEX

Se alt fra Orofluido | Se alle vores mærker | Se Ingredienser

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

AQUA (WATER (EAU)),SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE,COCAMIDOPROPYL BETAINE,COCAMIDE MEA,PARFUM (FRAGRANCE),POLYQUATERNIUM-10,GLYCOL DISTEARATE,PHENOXYETHANOL,SODIUM CHLORIDE,GLYCOL STEARATE,BENZYL BENZOATE,GLYCERIN,TETRASODIUM EDTA,ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL,DIMETHICONE,CITRIC ACID,AMODIMETHICONE,CYPERUS ESCULENTUS ROOT OIL,LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL,METHYLISOTHIAZOLINONE,YELLOW 5 (CI 19140)/ ACID YELLOW 23,LINALOOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,TRIDECETH-12,TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)/ TITANIUM DIOXIDE,MICA,RED 4 (CI 14700)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.