- Colour Refresh Pearl Silver 100 ml

129,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver 100 ml (Inkl Gratis Fragt)

Få din hårfarve opfrisket nemt og hurtigt med de Colour Refresh farvebomber fra maria nila, her i farven Pearl Silver. Det nærende produkt indeholder farvepigmenter der hurtigt opfrisker farven. Colour Guard Complex er specielt udviklet til at nære og beskytte på samme tid og det er 100% vegansk.

Violette pigmenter der reducerer de gule toner i dit lyse, blonde og lyst brune hår. 2 par handsker medfølger. Fremstillet i Maria Nila egen fabrik i Sverige. Ikke-permanent farve. Farve Guard Complex. Fri for sulfater og parabener.

Sådan bruger du Maria Nila Colour Refresh Farvebombe: Vask håret i shampoo og tør med håndklæde. Fordel herefter farven jævnt i håret og lad sidde og virke i ca. 3-10 minutter, alt efter hvor intensiv en farve du ønsker. Brug de handsker der følger med i pakken. Skyl herefter håret grundigt, så du er sikker på, alt farve er ude og aflsut med at bruge en conditioner i håret.


DETAJLER
VEGAN NATURE PARFUMEFRI REJSE/TRAVEL PARABENEFRI SULFATFRI HÅRPLEJE SØLV/SILVER KVINDER/WOMEN BÆREDYGTIG/MILJØVENLIG

Se alt fra Maria Nila | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.