- Feelin Good For Him - 30 ml - Edt

Hollister - Feelin Good For Him - 30 ml - Edt
34% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Hollister Feelin' Good For Him Eau de Toilette 30 ml (EDT)

Feelin' Good for Him Eau de Toilette fra Hollister. Oplev en forfriskende, elegant og woody duft der åbner med en frisk citrus top, et hjerte med musky clary sage og en base af varm woody cedertræ. Energis og essensen af det frie, sjove og moderne.

Feelin' Good for Him Eau de Toilette, en hyldest til eventyrlysten og selvsikkerheden. Duften symboliserer friheden til at være dig selv og udtrykke din autentiske stil. Uanset om du er på vej til arbejde eller en aften i byen, er Hollister Feelin' Good For Him den perfekte duft til enhver lejlighed.

Duftnoter:
  • Topnoter: Italiensk citrus
  • Hjertenoter: Clary sage
  • Bundnoter: Cedertræ

Produktinformation og fordele:

  • Stilfuld, eventyrlysten, woody og forfriskende duft
  • Eau de Toilette Spray (EDT)
  • 30 ml
  • Lanceringsår: 2023
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Hollister Feelin' Good For Him parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 295,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
195,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol Denat., Fragrance/Parfum, Water/Eau (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Bht, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.