Fragt og levering hos BilligParfume.dk

Hos BilligParfume.dk ved vi, at vores kunder har individuelle ønsker og behov, når det gælder fragt og forsendelse. Vi tilbyder derfor forskellige muligheder for forsendelse af din ordre.


Fragt fra kun kr 29,- & Gratis fragt over kr. 699,-

Alle priser kan ses når du er ved indkøbskurven, vælg mellem disse leveringsformer:

- Pakkebox Instabox

- Pakkeshop GLS
- Pakkeshop DAO

- Privat Levering DAO
- Privat levering GLS - Privat levering Instabox & Instabee

- Arbejdsplads GLS


DAO
Leverer alle ugens 7 dage, hele året. Typisk én dags levering fra pakken afsendes herfra. DAO leverer din pakke hjem mens du sover, hvis du har valgt DAO privat. Har du valgt pakkeshop leveres hertil alle ugens dage, såfremt den valgte pakkeshop har åben i weekender.
Læs mere om levering med DAO her

GLS
Leverer alle hverdage. Typisk én dags leveringstid fra pakken afsendes herfra. GLS bringer kun ud i hverdage.
Vælger du levering til GLS Pakkeshop, skal din pakke afhentes inden7 dage.

INSTABOX PAKKEBOX
Din ordre leveres til udvalgt pakkeboks med Instabox. Instabox er desværre ikke endnu, en mulig leveringsform til alle danske postnumre - Men mange. Er det en mulighed for dig, vil Instabox fremkomme ved kassen, så snart du har tastet dit postnummer.

Så snart din pakke er afsendt fra vores lager, får du en SMS fra Instabox med et sporingslink. I sporingslinket finder du al leveringsinformation, som du behøver, herunder beregnet leveringstid, rutevejledning til pakkeskabet, åbningstider og kontaktoplysninger til Instabox kundeservice.

Når pakken er leveret til pakkeboksen, sendes en pinkode til dig på SMS. Pinkoden skal du bruge for at kunne åbne skabet. Hvis du vil have din pakke leveret i en anden pakkeboks et andet sted, kontakter du Instabox kundeservice, som hjælper dig videre. Du kan ikke ændre levering til en anden by. Du kan blive bedt om at legitimere dig med NemID.

Din pakke ligger i pakkeboksen i 3 dage – weekenddage regnes som halve dage og hverdage regnes som hele dage. Hvis pakken ikke afhentes inden da, sendes pakken til Instabox terminal og du har mulighed for at booke en ny leverance. Pakken ligger på terminalen i 10 dage og går derefter retur til os.

INSTABOX & INSTABEE HOME
Din ordre leveres til privatadresse. Vær dog obs på at Instabee stadig ikke leveres i hele Danmark. Er Instabee en mulighed i dit postnummer, vil denne mulighed fremgå ved kassen, så snart du har tastet dit postnummer i check-out forløbet.

Læs mere om Instabox og Instabee her


Fra Black Friday og frem til jul bringer GLS også ud lørdag og DAO alle ugens 7 dage.


Vigtigt vedr. Levering med DAO
Levering med DAO til privatadresser kan kun vælges på ordrer under kr. 999,- DAO pakker må max veje 5 kg og måle 33x23x8. Skulle det ske at din ordre ikke matcher disse mål, vil den i stedet blive afsendt til din nærmeste pakkeshop. I så fald modtager du en mail herom.

Gaveæsker og gavesæt kan ikke leveres med DAO privat, vælg i stedet for levering med Instabee Home, GLS HOME eller til en øsnket DAO eller GLS pakkeshop.


Gratis Fragt

Ordrer over kr. 699,- leveres gratis i Danmark med GLS eller DAO til pakkeshop eller til Instabox. Gratis fragt kan ikke kombineres ved brug af rabatkoder. Ønsker du en anden leveringsform, kan du tilvælge dette inden du gennemfører din ordre. Gratis fragt frafalder, hvis du returnerer din ordre helt eller delvis, og det samlede ordrebeløb ikke længere vil være gyldig for at opnå gratis fragt.


Forsendelser - Indpakning og Erstatning


Forsvarlig indpakning
Alle vores forsendelser sendes selvfølgelig forsvarligt indpakket så dine produkter ikke bliver skadet under fragten.

Erstatning
Skulle det uheldige alligevel ske, at din vare har lidt skade eller mangler under forsendelsen, dækkes tab kun hvis du gemmer den defekte vare samt den originale forsendelsesemballage, da dette skal bruges til erstatningssagen hos transportøren. Anmeldelse af skadet pakke skal ske til BilligParfume.dk ved modtagelse eller senest 2 hverdage efter modtagelse af pakke. Når du kontakter kundeservice, skal du medsende foto af både emballage, inkl fragtlabel, samt af skade og- eller mangler. Husk at anføre dit ordrenummer.

Kontakt altid kundeservice med det samme du opdager skaden. Husk altid at gemme den originale forsendelses emballage!

Returneringer

Har du købe en vare der skal returneres eller ombyttes, så kan du læse mere her og hente returskema og returlabelFragtpriser til udlandet

Fragt til Sverige

Vælg Sverige som land når du taster dine informationer ved kassen. Prisen på fragt vil herefter fremkomme som valg. Pakker til Sverige leveres med enten Instabox til box leverinng eller GLS til pakkeshop.

Fragt til Grønland

(Pt. ikke muligt)

Fragt til Færøerne

(Pt. ikke muligt)

I tilfælde af at en udlandsforsendelse, grundet manglende afhentning, forkert adresse eller lignende komplikationer i forbindelse med leveringen, returneres, fratrækkes fragtprisen + håndteringsgebyr kr. 89,- som er det, det reelt koster os at sende din pakke, når vi refunderer dit køb. De angivne fragtpriser er vejledende, og BilligParfume.dk forbeholder sig ret til at kontakte kunden, i tilfælde af at den reelle fragtomkostning overskrider det godkendte beløb, for at afregne differencen fra den vejledende fragtpris til den reelle omkostning i forbindelse med forsendelse. En evt. difference afregnes via delbetaling. Vi gør opmærksom der ikke tilbydes gratis fragt uden for Danmark.


Vi henviser til vores handelsbetingelser for yderligere oplysninger