- Boson Antigen Hjemmetest Covid 19 - 1 Stk

Spar dkk 24
Diverse - Boson Antigen Hjemmetest Covid 19 - 1 Stk
Set til 49,00
25,00
Tast antal
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Boson Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test

Coronatest - Covidtest til hjemmebrug.

SARS-CoV-2 antigen hurtigtest (Corona selvtest til private) er en et-trins in-vitro-test baseret på immunkromatografisk analyse. Den er beregnet til hurtig kvalitativ detektion af Corona / SARS-CoV-2-virus-antigen i nasale podningsprøver (næseborstest) hos personer med mistanke om COVID-19 inden for de første syv dage efter begyndende symptomer. De typiske symptomer er feber, træthed, tab af lugte- og/eller smagssans og tør hoste. I nogle tilfælde er der også fundet andre symptomer, f.eks. stoppet eller løbende næse, ondt i halsen, muskelsmerter og diarré.

Obs:

  • SARS-CoV-2 antigen-hurtigtest test bør ikke bruges som det eneste grundlag for diagnosticering eller udelukkelse af SARS-CoV-2-infektion.
  • Børn under 14 år bør ledsages af en voksen.

Pakken indeholder

  • 1 testenhed, 1 buffer, 1 reagensglas, 1 steril podepind og 1 brugsanvisning.

Opbevaring
Testen skal opbevares ved 4 - 30°C i den originale og forseglede pose. Må ikke fryses. Produktet skal anvendes ved stuetemperatur (mellem 15°C og 30°C).


DETAJLER
MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX

Se alt fra Diverse | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.