b.fresh Deodoranter

En deodorant der holder dig frisk hele dagen og plejer din hud - Ren win win

b.fresh er en nye serie af aluminiumsfri deodeodrant-sticks udviklet af det australske kult-brand b.tan rocks. Velduftende deosticks med plejende ingredienser, så du både plejer din hud, dufter skønt og holder svedlugten væk. Se vores udvalg af b.fresh deo her hos BilligParfume.dk

Deodoranter til kvinder, mænd og teenagers - Velegnet til alle hudtyper

Naturens egen fugt-booster, hyaluronsyre - er en af nøgleingredienserne i de lækre nye unisex-deodoranter. Hyaluron er med til at fugte og holde på fugten i huden. Deodoranterne er desuden aluminiumsfri og PETA-ceritificeret vegan og indeholder naturlige plante og mineralbaserede ingredienser. Deodoranterne er derfor også velegnede til alle hudtyper, også den sarte hud.

b.fresh deo-serien er udviklet af det australske kult-brand b.tan og minetan som er frontløber med selvbruner og tanning-produkter, udviklet på naturlige ingredienser og DHA. Og alle sammen 100% veganske - akkurat som de har bragt videre til b.fresh serien med deodoranter til ham og hende.

Serien i samme ånd, navngivet med sjove navne som: Stop and smell the..., fresssssh AF!, Sweeter than..., Nutty about Coconut, Positive Vibes only osv.

En perfekt deodorant til teenagers og unge - Holder huden frisk

Deodoranterne kan også varmt anbefales til unge og teens, der med deres mere sarte hud, her får pleje, uden tlistoppede porer og holder huden frisk og svedlugten væk, uden aluminium og med naturlige ingredienser.

Vidste du?
At aluminium i deodoranter kan være med til at forårsage hudirritationer, udslæt og inflammation? Du kan derfor med fordel forsøge at undgå de anti-perspirante ingredienser, Aluminiumklorhydrat og Aluminiumklorid i dine deodoranter.