Tandblegningspen Bright White

Spar dkk150
Spar dkk458

Spar  75%
Set til 199,00
Din pris 49,00

Lager: Udsolgt
E-maerket Certificeret
E-mærket - Sikker handel

Spar  76%
Set til 597,00
Din pris 139,00

Lager: Udsolgt
E-maerket Certificeret
E-mærket - Sikker handel

Produktinfo

Tandblegningspen Bright White Smile
   

Gider du heller ikke gule misfarvede tænder? Rødvin, rygning, cola, sportsdrikke, bær, frugt, saucer og slik & søde sager er bare nogle af de ting, som giver gule og misfarvede tænder. I én tandblegningspen er der til cirka 35 behandlinger, men allerede efter den første behandling vil man som oftest kunne se en tydelig forandring. Det er på ingen måde skadeligt at bruge denne CE godkendte tandblegningsstift.

Se også vores tilbud på 3 Stk for kr. 149 - Se dem her

Sådan bruger du tandblegningspennen: 
Med tandblegningspennen frisker du hurtigt dit smil op, og allerede efter at have fortaget 2-3 tandblegninger - vil du se resultater! Fordel blegegelen godt ud på dine tænder, som du ønsker at få mere hvide -en utrolig enkel og effektive måde at få hvide tænder på. Man fortsætter indtil man er tilfreds med resultatet. Det er normalt 2-8 dage - du vil i de fleste tilfælde kunne se resultater allerede efter, 1-2 gange med tandblegningen. Du anbefales at anvende pennen 1-2 gange dagligt for de mest effektive resultater.

   

Med Bright White Smiles kan du få flotte og naturlige hvide tænde med få behandlinger. Den unikke lille pensel gør det muligt at bruge hvor som helst, du kan lige have den i lommen eller i tasken.Ved brug af denne pensel, kan du opnå det ønskede reusultat af tandblegningen og dermed spare de dyre omkostninger ved tandlægebesøg.

 

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: