- Fantasies Aqua Kiss Body Mist - 250 ml

Victorias Secret - Fantasies Aqua Kiss Body Mist - 250 ml
25% BESPARELSE IFH TIL MARKEDSPRIS
Set til 199,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
149,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Victorias Secret Fantasies Aqua Kiss Body Mist 250 ml

Victoria's Secret Aqua Kiss Body Mist er en meget populær duft. Aqua Kiss er frisk og forførende og indeholder duftnoter af havet og friske blomster, daisy og tusindfryd. Sommerlig og let, som den friske brise. Aqua Kiss Body Mist har et blødt strejf af kamille og aloe vera der giver en dejlig varm base.

Victoria's Secret har med deres store serie af delikate og forførende body mist, skabt en stribe af bestsellers. De sofistikerede dufte til krop og hår har vundet mange hjerter. Body Mist er lettere end en parfume, de giver en frisk og opløftende duft og kan bruges på hele kroppen, endda også i håret. Med en body mist kan du nemt og hurtigt friske duften op hele dagen.

  • 250 ml
  • Fragrance Body Spray

De skønne body mist fra Victorias Secret skifter løbende deres design og emballage. Flasken kan derfor variere men indeholder altid samme lækre duft.


DUFTFAMILIE
FEMININ FLORAL & BLOMSTERLIG WATER/AQUA FRISK & SENSUEL
DUFTNOTER
FREESIA
DETAJLER
BODY MIST 250 ML DUFT/SCENT KVINDER/WOMEN UNISEX

Se alt fra Victorias Secret | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.