- Serum Accelerating Eyebrow Growth - 3 ml

More 4 Care - Serum Accelerating Eyebrow Growth - 3 ml
56% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

More 4 Care Serum Accelerating Eyebrow Growth 3 ml

Opnå smukke øjenvipper på kun 3 uger med den effektive More4Care brow serum. Plejer og styrker dine bryn, så du opnår mere tæthed og fylde i dine øjenbryn. Beriget med hyalurinsyre og plejende Pro Vitamin B5.

Produktinformation og fordele:

  • Serum til øjenbryn
  • 3 ml
  • Med hyaluronsyre
  • Med Pro Vitamin B5
Anvendelse:

Sådan bruger du din bryn serum:
Påfør din bryn serum med ét strøg med applikatoren, brug den på ren og tør hud afrenset for makeup. Påfør fra indersiden til ydersiden af øjenbrynene eller på områder, der kræver ekstra fortykkelse. Lad det række godt. Brug en gang om dagen, gerne om natten for at få den fulde effekt.

For at opnå den fulde effekt af af både tykkelse og tæthed i brynene, bør du anvende dit bryn serum i 4 måneders behandling.

For at bevare effekten efter behandlingen bør serummet bruges 3-4 gange om ugen. Må ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for nogen af ingredienserne i præparatet. Påfør ikke præparatet på rød, irriteret eller beskadiget hud. Hvis symptomerne fortsætter på trods af seponering af produktet, søg læge. Undgå kontakt med øjnene. Hvis præparatet kommer i øjet, skylles øjnene rigeligt og grundigt med varmt vand. På grund af mangel på tilstrækkelig forskning bør præparatet ikke anvendes under graviditet og amning. Produktet bør ikke anvendes under kemoterapi og af personer under 18 år. Opbevares ved stuetemperatur, et sikkert sted og utilgængeligt for børn.


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 400,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
175,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.