Fillerina Dermokosmetisk Filler & Hudpleje

Drømmer du også om det friske look og overvejer måske endda en filler behandling? Så læs her og se hvad Fillerina kan gøre for dig, helt uden injektioner. Fillerina er en naturlig Filler-Kur til hjemmebrug, beriget med 6 forskellige typer af Hyaluronsyre der arbejder i overhuden og underhuden. Fillerina er den første dermokosmetiske filler som skal anvendes direkte på huden og altså helt uden sprøjter.

Fillerina findes til alle hudtyper, hvor Grad 1 er til den yngre hud, Grad 2 er til den huden der har begundende tegn på rynker, fine linje og ønske om mere fylde. Grad 3 er til den mere modne hud hvor rynker og linjer ses og ønskes reduceret samt ønsket om fylde. Alle 3 grader indeholder hyaluronsyre moleculer og er et rent fugtboost til din hud.

Fillerina behandlingerne er nemme at bruge og påføres nemt i ansigtet ved hjælp af den medfølgende applikator, der med sin afrundende tip gør det let at ramme de fine linjer og områder i ansigtet hvor behandlingen ønskes. Applikatoren ligner en når, men lad dig ikke narre, den fine tip er blot fremstillet så den glider let og smertefrit henover din hud.

Fillerina serien består også af et lækkert udvalg af tilpassede hudpleleprodukter, dag og natcremer samt læbe og øjencremer til hver hudtype. Alle med de samme 6 hylaronsyrer som du også finder i filler-kuren. Cremerne kan bruges dagligt som supplement til kuren og hjælper til regenering og fugt. Eye & Lip Contour Cream er specielt udviklet til den fine hud vi har ved øjenomgivelserne og omkring læberne og både plejer og nærer med sine vitaminer og antioxydanter.