Specific - Glycolic Acid Frugtsyre - 50 ml

Foto paa vej - Ainhoa Specific - Glycolic Acid Frugtsyre - 50 ml - billigparfume.dk
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Udsolgt
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Ainhoa Specific Glycolic Acid Frugtsyre 50 ml 

 

Efter flere års forskning, er det konkluderet at Glycolic Acid absolut er det frugtsyreprodukt der bedst giver en omfattende løsning til ældet hud.
Det bedst eksfoliende produkt til dato er Glycolic Acid som er er lavet med sukker og formindsker og udglatter ændringerne i epidermis, hvilket efterlader huden glat og fornyet.
Glycolic Acid eksfolierer kun cellerne i hudlaget stratum corneum, som er harmløse at fjerne. Ved en proces, hvor syren ødelægger det der binder cellerne sammen, opløses de døde hudceller, der forhindrer fugt og nærende produkters indtrængen. Glycolic Acid trænger dybt ned i hudlaget, og danner en slags beskyttelsesfilm der tillader, at alle de senere tilføjede produkter trænger i dybden, og bliver bundet der. Af denne grund er der i den seneste tid sket en stor stigning i interessen for de forskellige syrer og deres egenskaber.

Giver en blid og jævn eksfoliering. Modvirker ældningstegn, og fugter i dybden. Øger cellefornyelsen i stratum spinosum som ved ung hud. Øger hudens evne til at regenerere ved at forhøje collagenindholdet og elastinsyntesen. • Øger cellernes naturlige fugtbalance og mindsker hudens linier. Udglatter linier, renser huden og efterlader huden stram, frisk og strålende.

Hudtyper:
Kan bruges af alle hudtyper, og er specielt velegnet til tyk, kombineret, moden, tør og dehydreret hud. Glycolic Acid er generelt set mere til den normalt robuste hud, da denne yder en dybere peeling end enzympeelingen.

 

Sådan bruger du den:
Efter en grundig rens af huden, påføres Glycolic Acid med en børste. Lad det sidde i 10 min og rens med vand. Hvis du oplever nogen form for smerter under de 10 minutters virketid skal du fjerne peelingen omgående. Vær dog opmærksom på at lidt kriblen kan forekomme ved brug af frugtsyre. 

 
 

Ingredienser:
Glycolic Acid 25 %, Lactic Acid, Citric Acid, Tartaric Acid. 

 

Hudpleje/SkinCare 
Frugtsyre

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: