Tilbage til alle indlæg

Skønne vaniljeparfumer, vi varmt kan anbefale!

Vaniljeduft er altså bare noget af det skønneste! At påføre sig en vaniljeparfume er essensen af luksus, elegance, femininitet og skønhed. Derfor er vi kæmpe fans af parfume med vanilje! Vaniljeparfumer altid populære og evigt efterspurgte, og der findes derfor et hav af skønne vaniljedufte derude, med hver deres unikke sammensætning og personlighed. Er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge? Så fortvivl ikke! Vi har her udvalgt 6 vaniljedufte, vi er helt vilde med, som hver har deres skønne kvaliteter.

En skøn duft af vanilje. Parfume med vanilla duftnoter
En duft af sensuel vanilje. Vanilla Vibes fra Juliette has a Gun, Billie fra Billie Eilish og Alive fra Hugo Boss.

Hvorfor er parfumer med vaniljeduft så skønne?

Vaniljeparfume er en klassiker af en grund. Der er bare noget helt fantastisk over duften af vanilje, som både er forførende, ren og elegant. Men hvad er det, der giver vaniljeparfume denne X-factor?

Parfume med vanilje har både varme og søde duftnoter, som sammen giver duften en beroligende effekt. Derfor bruges vanilje også i aromaterapi, som en elsket beroligende og afbalancerende aroma. Vanilje hører faktisk biologisk set til i orkidéfamilien, hvilket også giver duften en snert af blomsternoter. 

Kombinationen af de søde og de varme duftnoter, renheden og de florale fornemmelser gør vaniljeparfume til en af de mest eksklusive, feminine og stilfulde parfumer. Der er derfor ikke noget at sige til, at vaniljeparfume er elsket blandt kvinder verden over.

Du finder et stort sortiment af vaniljeparfumer fra alle de kendte brands, som Hugo Boss, Dolce Gabbana med flere lige her i shoppen!

Vi har her udvalgt 6 parfumer med vaniljeduft, som vi selv elsker, og som vi er sikker på, at du også vil blive forført af. 

1. Hugo Boss Alive – Duften af vanilje og livsglæde

Vaniljeparfume til kvinden, som lever livet fuldt ud! Alive Eau de Parfum fra Hugo Boss har de skønneste nuancerede duftnoter, der foruden vanilje også tæller æble, solbær, kanel og en lang række varme trænoter af ceder, sandel og oliventræ. Alive Eau de Parfum fra Hugo Boss er både en sensuel, selvsikker, feminin og forførende duft, da den rummer alt fra den sanselige vanilje til de varme trædufte, det krydrede kanel samt de friske og søde frugtnoter. Hugo Boss har virkelig ramt den helt perfekte balance mellem alle de skønne duftnoter. Alive Eau de Parfum er en vaniljeparfume, der har det hele, og som er fuld af livsglæde! 

Hugo Boss Alive parfume
Hugo Boss Alive

2. Dolce Gabbana The One – Vaniljeparfumen til din indre diva

En vaniljeduft med de skønneste noter af citrusfrugter, blomster, rav og musk. The One fra Dolce & Gabbana er en fantastisk harmoni af de skønneste, kvindelige duftnuancer. Vi er helt vilde med denne vidunderlige vaniljeparfume, som har en varm, sensuel og moderne duft med en markant karakter – kombineret med et glamourøst strejf af gylden sødme. Denne vaniljeparfume fra Dolce & Gabbana er skabt til den ultimative diva – fuld af glamour, elegance og forførende, klassisk kvindelighed. Der er derfor ikke noget at sige til, vaniljeparfumen fra D&G er blevet så populær! Er du på udkig efter en vaniljeduft, som indtager rummet med ægte feminin glamour, bør du bestemt gå efter The One fra Dolce & Gabbana!

D&G The One Eau de Parfum
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum

3. Billie Eilish – Vaniljeduft med et twist

Søger du en vaniljeduft med ægte originalitet? Så kan vi varmt anbefale den unikke vaniljeparfume, Billie Eilish, skabt af den originale popstjerne af samme navn. Denne vaniljeparfume har virkelig en helt vidunderlig unik duft, som både er varm, sød og gourmand. Billie Eilish er en sensuel og forførende parfume, som samtidigt også er frisk, sød og ungdommelig. Ønsker du en vaniljeparfumen med et unikt twist, så er det bestemt denne duft, du bør gå efter! Billie Eilish duften åbner med skønne topnoter af bær og mandarin, mens hjertet i duften leder videre til de mest vidunderlige noter af vanilje, kakao og blomsterblade. Til sidst afrundes parfumen med en smuk og sensuel bund af trænoter, varm tonka og forførende musk. Med Billie Eilish duften får du, kort sagt, en sofistikeret, nuanceret og helt unik vaniljeparfume, som både signalerer selvsikkerhed og den fineste, feminine sødme. What’s not to love? Og så skader det jo heller ikke noget, at Billie Eilish parfumen kommer i den smukkeste flakon, som er super dekorativ at have stående fremme. Tilmed er alle parfumer fra Billie Eilish også helt veganske og 100 procent cruelty free!

Billie Eilish Eau de Parfum
Billie Eilish Eau de Parfum

4. Paco Rabanne Olympea – Vaniljeparfumen, der bringer din indre gudinde frem

Er du på udkig efter en parfume med vaniljeduft, som bringer din kvindelige guddommelighed frem i dig? Så Olympea fra Paco Rabanne din nye go-to duft. Vi elsker bare dens sensuelle, søde, forførende og helt igennem uimodståelige duftnoter! Denne skønne vaniljeparfume blander den vidunderlige duft af vanilje med noter af varm salt, mandarin, jasminblomster og liljer – og afrunder den liflige duftrejse med en bund af eksklusiv cashmere, sandeltræ og ambergris. Paco Rabanne Olympea er en duft, du ikke kan undgå at blive forført af! Er du til duften af gudinde? Så vil Olympea helt sikkert blive din nye yndlingsparfume! 

Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum
Paco Rabanne Olympea Eau de Parfum

5. Armaf Club de Nuit Woman – En sofistikeret, feminin vaniljeduft!

En vaniljeparfume til den sofistikerede og stilfulde kvinde! Club de Nuit Woman Eau de Parfum fra Armaf Perfumes er en fantastisk lækker og feminin duft, der emmer af blomstrende, forførende elegance! Den perfekte vaniljeduft til kvinden, der både er sensuel, flirtende og raffineret. Vi er helt forelskede i Club de Nuit Woman, som forener det pigede med det sofistikerede på den mest perfekte vis. Duften er frugtagtig og floral og har samtidigt en varm, forførende bund af luksuriøs vanilje, sensuel  musk og indtagende vetiver. Club de Nuit Woman fra Armaf er simpelthen bare en drøm af en vaniljeparfume, der passer til kvinder i alle aldre! Er du til de klassiske, raffinerede parfumer, såsom eksempelvis Coco Mademoiselle fra Chanel, er Club de Nuit Woman fra Armaf helt sikkert også noget for dig!

Armaf Club de Nuit Woman Eau de Parfum
Armaf Club de Nuit Woman Eau de Parfum

6. Juliette Has A Gun Vanilla Vibes – Sommerlig, unisex vaniljeparfume

Denne unisex vaniljeduft giver dig en skøn duft af sød sommer til både ham og hende. Vanilla Vibes fra parfume brandet Juliette Has A Gun, er en lækker og forførende molekyleduft af varm og skøn sommer. Vanilla Vibes åbner med saltnoter, som leder videre til de mest liflige og indtagende noter af orkidé og vanilje. Til sidst afrundes Vanilla Vibes med en bund af tonkabønner, varm harpiks, sensuel musk og orientalsk sandeltræ. En helt igennem vidunderlig vaniljeparfume, som giver dig en følelse af varm, forførende sommer. Juliette Has A Gun har virkelig formået at skabe den ultimative sommer-vaniljeduft, som er blevet en sand klassiker!

Vanilla Vibes Eau de Parfum fra Juliette has a Gun
Juliette has a Gun Vanilla Vibes Eau de Parfum

7. Burberry Goddess Eau de Parfum – En guddommelig og eksklusiv duft

Burberry Goddess Eau de Parfum - BilligParfume.dk
Burberry Goddess Eau de Parfum

Oplev en forførende elegant duft der fremhæver din indre gudinde og forfører dine duft-sanser. Burberry Goddess er en forførende og sensuel duft hvor den lette sødme og varme fra eksklusive vanilje duftnoter, forener duften med det sofistikerede og raffinerede. En duft vi varm kan anbefale til enhver anledning.

Find din nye favorit vaniljeparfume her!

Hos BilligParfume.dk finder du et stort og alsidigt udvalgt af skønne vaniljedufte fra alle de kendte brands. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find din nye yndlingsduft her, til en super god pris!

Published by malene

Jeg hedder Malene og er en af pigerne hos BilligParfume.dk Jeg elsker lækre parfumer, dufte og beauty produkter, og elsker at teste, anmelde og skrive om dem.


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen