Tilbage til alle indlæg

CALVIN KLEIN ETERNITY MAN SUMMER DAZE 2022 – EN SOMMERLIG OG FORFØRENDE HERREDUFT

Foto af Calvin Klein Eternity Summer Daze til mænd.
Calvin Klein Eternity Man Summer Daze Eau de Toilette

CK ETERNITY MAN SUMMER DAZE – en ny unik udgave af en elsket klassiker
Calvin Klein Eternity Man Summer Daze 2022 er en ny sommerudgave af den elskede klassiske duft, Calvin Klein Eternity, som blev en instant bestseller. Denne nye CK sommerparfume til mænd er lanceret i en limited edition i 2022. Den findes dermed kun i et begrænset udvalg verden over og produceres kun i en begrænset periode.
Har du allerede CK Eternity Man og er bekymret for, om denne duft ligger for tæt op ad denne duft, kan du roligt lægge denne bekymring på hylden. For Calvin Klein Eternity Man Summer Daze 2022 er en helt unik, ny udgave, der har sit helt eget duftunivers – som er meget anderledes end klassikeren. Calvin Klein har virkelig eksperimenteret og er nået frem til en super lækker sommerparfume!

Tag CK Eternity Man Summer Daze med på ferien!
CK Eternity Man Summer Daze 2022 åbner ballet med en klar, varm og positiv duft af mandarin, der virkelig sætter feriestemningen i gang. Herefter udvides duften af skønne, let saltede havnoter, der giver parfumen en næsten Marguerita-agtig aroma, da der både er søde og salte noter i duften. Parfumen giver dig dermed følelsen af at stå med en skøn sommerdrink i hånden.
Disse skønne noter kombineres med en snert af lavendel, der elegant afbalancerer og samler parfumen. Og et minimalt touch af mint giver denne CK herreparfume en ekstra distinkt friskhed.

Få din CK herreparfume til en billig pris
Ønsker du også at få den skønne CK Eternity Man Summer Daze 2022 med i ferietasken? Så kan du glæde dig over, at du her på Billigparfume.dk kan få den populære sommerparfume til en ekstraordinær billig pris og med super hurtig levering.

Du kan også glæde dig over, at denne herreparfume har vegansk opskrift og kun indeholder naturlige ingredienser. Ligeledes gør Calvin Klein brandet meget ud af at øge bæredygtigheden i deres indpakning.

Ønsker du at prøve andre af Calvin Kleins lækre parfumer til mænd, har vi et kæmpe udvalg, du kan udforske. Du kan for eksempel prøve den efterspurgte Calvin Klein Eternity Flam for Men eller den friske Calvin Klein Eternity Air For Men.

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen