Tilbage til alle indlæg

Calvin Kleins CK One Summer 2022

CK One Summer Daze – Unisex sommerduft til ham og hende

CK One Summer 2022 – en duft af sommerromantik!

Calvin Klein sommerduft til kvinder 2022 er en feminin duft med de skønneste noter af blomster, bær og ren sommer! Forestil dig en smuk aften i en romantisk sommerhave med frugttræer, blomster og bærbuske, lanterner på terrassen, bare fødder, en flagrende sommerkjole og et glas rosé i hånden… Det er duften af Calvin Klein Summer Daze! CK One Summer 2022 trækker nemlig liflige aromaer fra både røde bær, romantisk rosenvand og tidsløs jasmin – der til sammen giver dig duften af ren sommerlykke, i en smuk og elegant flaske. Calvin Klein har med denne sommerparfume skabt en ny tidsløs klassiker til sommertasken!

Calvin Klein CK One Summer Daze 2022, foto fra BilligParfume.dk
Calvin Klein CK One Summer Daze 2022

CK One Summer – en ny duftklassiker fra et alsidigt brand


Det er ingen tilfældighed, at Calvin Klein med sin sommerparfume 2022 har skabt endnu en vaskeægte sommerklassiker. For brandet har nemlig et hav af elskede parfume-klassikere i bagagen. Herunder kan blandt andet nævnes en af verdens mest berømte og ikoniske parfumer igennem tiden, CK One – elsket på tværs af generationer og landegrænser. Hos Calvin Klein har de næse for de klassiske, raffinerede dufte, der transcenderer tid og sted med tidsløs elegance. Det er Calvin Klein Summer Daze endnu et eksempel på!

Og det er ikke kun parfumer, Calvin Klein excellerer inden for. Brandet står også bag et verdensberømt modehus, startet af Calvin Klein helt tilbage i 1960’erne. Fra start var modehuset kendt for deres minimalistiske og klassiske designs og blev hurtigt bredt anerkendt af modeelskere. Og da de kastede sig over at skabe de perfekte jeans, tog de simpelthen verden med storm. De formåede at tilføre et ellers praktisk stykke tøj, en elegance og en pasform, der gjorde deres jeans til en uundværlig del af en elegant garderobe. Calvin Klein formår simpelthen at omdanne det enkle til noget helt unikt og elegant.

Og i 1981 besluttede de sig for også at tage parfume-verdenen med storm. Det år startede Calvin Klein derfor deres parfumekollektioner, og lancerede herefter hvert år en ny Calvin Klein sommerparfume.

Calvin Klein Sommerparfume – et årligt tilløbsstykke

Modehuset fik så stor succes med deres parfumer, at det blev en hjørnesten i brandets forretning. Særligt deres årlige sommerparfume skaber altid en kæmpe buzz. Ligesom det er tilfældet med deres designs, emmer deres parfumer af elegance og raffinement, og det har gjort Calvin Klein parfumer til et elsket parfumebrand for kvinder og mænd, som søger en udsøgt, klassisk duft af højeste kvalitet.

For mange står CK parfumer og summerdufte som helt ikoniske duftklassikere, der på fineste vis indkapsler tidsånden – men med et tidsløst twist. Calvin Klein har herudover markeret sig ved at lancere nogle af de første unisex parfumer, der både kan bæres af kvinder og mænd.

Calvin Klein CK One Summer Daze Eau d Toilette 2022, foto fra BilligParfume.dk
CK One Summer Eau de Toilette 2022 Summer Daze

CK One Summer 2022 – trækker på årtiers ekspertise

Calvin Klein Summer Daze 2022 trækker altså kort sagt på årtiers specialiseret ekspertise inden for både duftudvikling og design. Hos Calvin Klein har de simpelthen næse for æstetik og skønhed, både hvad angår dufte og designs.

Og der er derfor ikke noget at sige til, at Calvin Klein Summer Daze 2022 er røget lige ind på favoritlisten over de skønneste sommerdufte. Den har det hele: lethed og sofistikerede nuancer. Blomsterromantik og enkel minimalisme. Frugtig sødme og en stilfuld elegance. Leder du efter den perfekte, romantiske sommerparfume, der går til alt, og kan vende nogle hoveder? Så bør CK One summer 2022 helt sikkert komme øverst på ønskesedlen.

Er du generelt vild med CK parfumer, kan du med fordel også tjekke nogle af vores mange andre Calvin Klein parfumer og sommerparfumer ud i shoppen hos pigerne fra BilligParfume.dk! Prøv for eksempel Calvin Klein Eternity Moment, Calvin Klein One Gold eller Calvin Klein sommerparfume fra 2020. Dette brand har simpelthen så mange skønne dufte, at du helt sikkert vil finde en, der matcher netop dine ønsker til en sommerparfume!

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen