Tilbage til alle indlæg

Parfume til kvinder, som mænd finder tiltrækkende.

Dufte til kvinder som mænd elsker.
Forførende parfumer som mænd elsker.

Hvilke dufte og parfumer elsker mænd at dufte på kvinder?

Mange mænd er tiltrukket af de lidt naturlige, blomstrende dufte, såsom rose, lavendel og jasmin. Disse duftnoter skaber en feminin og sofistikeret atmosfære, der ofte er tiltrækkende for mænd. Andre populære duftnoter, som mænd kan lide, er Lakrids! (Ja du læste rigtig), krydderier som kanel og vanilje, samt friske citrus-nuancer, eksempelvis appelsin, lime og bergamot. Disse dufte skaber en frisk, energisk og spændende atmosfære, som mænd ofte er tiltrukket af.

5 populære dameparfumer med appelsin duftnoter:

Der findes et stort udvalg af parfumer, der indeholder appelsin duftnoter. Nogle af de mere populære parfumer, der bla. har appelsin-akkorder, er:

Foto af D&G Light Blue Pour Femme.
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme Eau de Toilette

1. Dolce & Gabbana Light Blue: En absolut bestseller parfume fra D&G. Light Blue til kvinder, har en frisk blanding af appelsin, træ og blomster, der skaber en let og sensuel atmosfære. En duft af middelhavet.

Foto af Calvin Klein Eternity Eau de Parfum
Calvin Klein Eternity Eau de Parfum til kvinder

2. Calvin Klein Eternity: En klassiker! Eternity duften har en frisk og frugtagtig blanding af appelsin, blomster og sandeltræ.

Foto af Kenzo Amour Eau de Parfum
Kenzo Amour Eau de Parfum

3. Kenzo Amour: Sødmefuld og sensuel parfume med en frisk blanding af appelsin, træ og krydderier, der skaber en stærk og feminin duft.

Foto af Marc Jacobs Daisy parfume
Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette

4. Marc Jacobs Daisy – En elskelig parfume, forfriskende og frugtagtig blanding af appelsin, træ og blomster, der skaber en feminin duft.

Foto af Chloe Signature Eau de Parfum
Chloe Signature Eau de Parfum

5. Chloé Signature Eau de Parfum: Denne skønne parfume fra Chloé, har en frugtagtig blanding af appelsin, træ og vanilje, der skaber en feminin og sofistikeret duft.

Hos BilligParfume.dk finder du alle de forførende dufte, og flere til. Leder du efter en duft med en helt speciel duftnote, som du selv, eller manden elsker, kan du gå på opdagelse i vores duftguide – Den finder du her

Parfumer med feromoner – Kender du dem?

Parfume med feromoner er dufte, der indeholder naturlige feromoner, som siges at tiltrække det modsatte køn. Feromoner er kemiske stoffer, som dyr og mennesker producerer for at kommunikere med hinanden gennem duftsignaler. I parfumeindustrien bruger man disse feromoner til at skabe duftnoter, der er specielt designet til at udstråle sex-appeal og tiltrække det modsatte køn. Leder du efter den helt rigtige duft til en romatisk og forførende aften, så er de måske værd at stifte bekendtskab med. Du kan læse mere og finder vores udvalg af Feromon parfume her

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen