Tilbage til alle indlæg

En perfekt nyhed fra Marc Jacobs!
Perfect Eau de Parfum

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum
Perfect Eau de Parfum by Marc Jacobs Perfumes

Vi elsker nye dufte fra Marc Jacobs

Og vi har altid svært ved at få hænderne ned, når M J lancerer nyheder til parfumens verden. Denne
gang er bestemt ingen undtagelse.

Duften er skabt med udgangspunkt i det perfekte dig, at du er perfekt præcis som du er. Det budskab kan man da ikke andet end elske.

Flakonen er et anderledes design end vi kender fra Marc Jacobs, smukt og stilren og tilsat flotte charms i toppen. Super feminin og perfect! En harmonisk sammensat parfume, hvor både duft og design emmer af feminin elegance.


Duften er sammensat af lækre feminine duft-noter med frugt, blomster og varme trænoter. En top af liljer og rabarber, et hjerte med mandelmælk og en varm sensuel bund der forførende emmer af cashmeran og cedertræ.

En anderledes duft en de velkendte bestsellers i Daisy serien, men absolut værd at prøve. Duften er velegnet til piger og kvinder i alle aldre, og er den perfekte gave til en du holder af – som også er perfekt, helt som hun er.

Du kan finde hele udvalget af de lækre Marc Jacobs parfumer her. Selvfølgelig har pigerne fra BilligParfume.dk lavet nogle lækre tilbud til dig.

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen