Tilbage til alle indlæg

Baccarat Rouge 540 fra Maison Francis Kurkdjian og 2 dufte der minder om den.

Til dig der elsker Baccarat Rouge 540, men er knap så forelsket i prisen.

Det er dyre dråber, jeg ved det godt. Men man kan også godt forstå det. Maison Francis Kurkdjian har med sin Bacarat Rouge 540 skabt en nærmest uundværlig duft, har man prøvet den første gang er man næsten hooked. Her kalder vi det en power duft.

Men – Når det så er sagt, så er dråberne eksklusive, og prisen også. Vi har derfor haft vores duft-eksperten i gang igen, og dommen er klar. Leder du efter prisvenlige alternativer til Baccarat Rouge 540, så skal du simpelthen prøve at læse mere og snuse til de her to parfumer.

Foto af Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 og de to næsten identiske parfumer fra, hhv. Cloud fra Ariana Grande og Lattafa Pefumes Ana Abiyedh Rouge.
Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 og de to næsten identiske parfumer fra, hhv. Cloud fra Ariana Grande og Lattafa Pefumes Ana Abiyedh Rouge.
Lattafas Ana Abiyedh Rouge Eau de Parfum

En tidsløs og moderne på en og samme tid. Ana Abiyedh Rouge giver dig sensuel woody og let krydret duftoplevelse, med en friskhed fra bergamot, pære og kumaquat.
Den let spicy følelese som fremkommer af koriander og kardemomme og forførende varme fra vetiver, ruskind og ambra. En duft der i sin sammensætning og sofistikerede akkorder, gør at den med fordel kan bæres af både kvinder og mænd. En duftoplevelse som bar du Baccarat Rouge 540.

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum

Cloud kommer vi bestemt heller ikke udenom, den er super populære på de sociale medier, bla. Tik Tok, hvor den florerer som en af de bedste alternativer til Baccarat Rouge 540.
Cloud parfumen, er inspireret af håb og drømme, og er en let, varm , cremet og feminin duft, beriget med duft akkorder af pære, bergamot, lavendel, kokos, cremet fløde, musk, vanilje orkide og varme trænoter.

Personligt er jeg vil med Baccarat Rouge, men jeg sparer på den eksklusive duft og bruger i hverdage i stedet Ana Abiyedh Rouge, og det er klart en compliment-getter.

Mine varemeste anbefalinger herfra. ❤️

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen