Tilbage til alle indlæg

RevitaLash Vippeserum

Har du altid drømt om ”The Bambi-Look”, men været uheldig fra naturens side? Så tøv ej! Revitalash er det nye populære brand, som sikrer dig de lange, fyldige og smukke vipper, du altid har drømt om!

Revitalash er en vippeserum, som har til formål at styrke væksten og dermed hjælpe dig til at få de lange og smukke øjenvipper, som du ønsker, uden at skulle bruge vippeextensions. Produktet er elsket af mange verden over for de flotte, synlige resultater, du allerede opnår efter kort tid.

Du skal blot påføre produktet over øjenvipperne ligesom en eyeliner, og efter 4-8 ugers brug vil du kunne både se og mærke effekten. Netop effekten er der forsket meget i, da det er vigtigt for grundlæggeren, Dr. Brikenhoff, at produktet er resultatorienteret. Hans koncept bag Revitalash var nemlig en særlig gave til hans kræftramte kone, som var i behandling for brystkræft. Kemobehandlingen medførte skrøbelige og tynde øjenvipper, og derfor blev Revitalash skabt for at hjælpe kvinder verden over med et sundt og flot øjenvippe-look. Produktet består bl.a. af ingredienser såsom biotin, aminosyrer og planteekstrakter. Alt dette gør, at hårsækkene bliver stimuleret, og dette fremmer væksten så du kan gro nogle lange og tykke vipper.

En vippeserum skabt bag et smukt grundlag og med vidunderlige resultater, fortjener et forsøg. Køb den billigt på BilligParfume.dk du kan se hele vores udvalg og tilbud på Revitalash vippeserum og brow serum her

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen