Tilbage til alle indlæg

5 parfumer som kvinder elsker at dufte på mænd!

Tiltræk hendes opmærksomhed med sexede, stærke og dragende dufte. Her får du 5 dufte, som kvinder ELSKER at dufte på mænd.

Valentino Uomo for Men Eau de Toillette Spray

Valentino har med deres herreduft Valentino Uomo skabt en tidsløs, stilren, unik og ren duft til mænd. Både flakon og duftnoter emmer af det eksklusive. Med noter af bergamot, cedertræ, lædernoter og myrtel er den et hit både til casual dagligdag og til fest. En forførende og stærk duft, der fanger kvinders opmærksomhed.

Valentino Uomo Eau de Toilette

Paco Rabanne – Invictus Eau de Toilette

Paco Rabanne lancerer nu endnu en parfume til mænd, Invictus. Invictus betyder uovervindelig og kendetegner duften. Duften er en frisk og sporty kreation der signalerer Power dynamik og energi. En stærk duft – der tiltrækker opmærksomhed.

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette

Hugo Boss – The Scent

Hugo Boss The Scent er en forførende og uimodståelig duft der omfavner sanserne og efterlader et varigt minde. Duften indeholder udsøgte og eksotiske noter af ingefær, maninka og læder der kombineret med hinanden giver en fristende og særdeles tiltrækkende duft der udvikler sig over tid. Hugo Boss The Scent er til den nysgerrige og enestående mand – som ikke er bange for opmærksomhed fra det modsatte køn.

Hugo Boss The Scent for Men Eau de Toilette

 Dolce & Gabbana – The One For Men

Dolce & Gabbana The One for men til mænd er en sensuel og maskulin duft, med varme og orientalske duftnoter. Ligesom dens pendant til kvinder, The One Edp, blev det lyn hurtigt en bestseller. Kvinder elsker denne forførende duft.

Dolce & Gabbana – D&G – The One for Men Eau de Toilette

Yves Saint Laurent – YSL L`homme

Lanceret af YSL i 2006 – går aldrig af mode. Klassisk, unik og elegant duft til mænd. Sensuelle, friske og maskuline duftnoter af ingefær, bergamot, lemon og krydret med hvid peber, basilikum og violblade. Den varme bund fra tonkabønner, vetiver og cedertræ – duften der får kvinder helt tæt på.

Yves Saint Laurent – YSL – L’Homme Eau de Toilette

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen