Tilbage til alle indlæg

Bevar hårfarven med Maria Mila Colour Refresh

Drømmer du også om den flotte farve du har, lige efter et frisørbesøg? Med de lækre Colour Refresh hårfarver fra Maria Nila kan du nemt genopfriske farven derhjemme, eller måske endda prøve en helt ny farve?

Colour Refresh er både en ikke permanentfarve men også en kur, den plejer nemlig håret på samme tid. Farven holder mellem 4-10 hårvaske. Hvor længe er meget individuelt og afhænger af din egen hårfarve og hårtype.

Colour Refresh er virkelig nemt at bruge. Der medfølger handsker. Vask håret og fordel farven i håret. Det skal sidde i melle 4 og 10 minutter, alt efter hvor kraftig en farve du ønsker. Herefter skal det blot vaskes ud og vupti. Du vil elske resultatet.

Produkterne fra Maria Nila er super lækre, de er 100% vegan og crueltyfree. Altså ikke testet på dyr. Maria Nila går meget op i dyrevelfærd og støtter løbende nye formål. Desuden er der ingen parabener eller sulfater i produkterne. Maria Nila har også fuld fokus på bæredygtighed og miljøet hvilket afspejles i emballageproduktionen generelt. Whats not to like? 💚

Camilla Rigmor inden brug af hårfarven fra Maria Nila colour refresh cacao.
Camilla Rigmor Resultat med hårfarven fra Maria Nila Colour Refresh Cacao 6.00

Produkterne fra Maria Nila er super lækre, de er 100% vegan og crueltyfree. Altså ikke testet på dyr. Maria Nila går meget op i dyrevelfærd og støtter løbende nye formål. Desuden er der ingen parabener eller sulfater i produkterne.

I colour refresh serien findes der 14 farver. Også en silver hårfarve, til det mere kolde grå look og en white mix du kan bruge sammen med en anden farve for et mere lyst resultat. Find alle hårfarverne her. Der kommer løbende farver i serien, de seneste Cool Cream og Dusty Pink er super flotte og som de andre Colour Refresh farver, så findes de både i 100 ml og i 300 ml. Og husk der er altid gratis fragt på Maria Nila hårprodukter når du shopper for over kr 199, det fratrækkes automatisk ved kurven.

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen