True Organic of Sweden - Skincare - Hudpleje

True Organic er et svensk produceret mærke, alle produkterne er lavet med omtanke for miljøet, inkl. emballagen. En serie der består af både cremer, ansigtsmasker, deodoranter og serum. Alle 100% naturlige ingredienser, deodoranter dog 99%. True Organic er ikke testet på dyr

Alle produkterne fra True Organic of Sweden er fremstillet i Sverige, og indeholder kun de reneste, naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Formularerne består af aktive råvarer, og emballagen er lavet af bæredygtige materialer. True Organic of Sweden blev etableret i 2014 af svenske Tina de Sousa, som har en tidligere verdensomspændt karriere indenfor hotelindustrien, regional PR, marketing, kvalitetskontrol og undervisning. Senere i livet gik det op for hende, at maden du, jeg og alle andre spiser, har en direkte forbindelse til helbredet. Hun valgte derfor, at hoppe på skolebænken og læse en grad af videnskab om naturlig sundhed. Det var også i denne periode, at verden blev opmærksom på økologisk mad, og hvor meget vi rent faktisk mishandler planeten i denne sammenhæng. Tina de Sousa har altid haft et ønske om at arbejde for at forbedre kroppens og planetens sundhed. Produkterne som True Organic of Sweden fremstiller, er derfor også et resultat af virksomhedens ønskeliste – naturligvis altid med det højest organiske indhold muligt. Virksomhedens mission er at skabe skønhedsprodukter i topkvalitet, som har det højest mulige indhold af økologiske ingredienser. De er engageret, og føler sig forpligtet til at beskytte planeten, dets ressourcer og alle dem, som befolker det. True Organic of Sweden har et motto, som lyder: ”Love your skin, love your planet”, og dette får du at mærke!

True Organic of Sweden har vundet op til flere priser, og vandt deres allerførste i 2014, da virksomheden blev etableret. All You Need Is Me blev tildelt vindertitlen for det bedste organiske skønhedsprodukt af Tara Beauty Awards. Siden hen har produktet, All You Need Is Me vundet priser fra Daisy Beauty Award, Swedish Beauty Awrds, Janeylee, Amelia og flere til.

True Organic of Sweden skaber de perfekte produkter til dig, der ønsker at få en bedre balance i kroppen, skåne planeten og samtidig dig selv for unødvendige ingredienser. Køb True Organic of Sweden og opnå frisk, sund og fugtig hud samtidig med du gør en god gerning.