- Barberskum 2i1 - 100 ml - Unisex

Spar dkk10
ShaveSafe - Barberskum 2i1 - 100 ml - Unisex
Spar  10%
Set til 99,00
Din pris 89,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

ShaveSafe Barberskum

  • 100 ml
  • unisex

ShaveSafe er en ny revolutionerende ny barberskum til både mænd og kvinder, der effektivt fjerner barberingsknopper og forebygger indgroede hår og skægpest.Skummet desinficerer både huden og skraberen og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til dine gener. 0 % parfume 0 % parabener 0 % farvestoffer. Det revolutionerende ved ShaveSafe er, at du slipper for at behandle huden med creme eller olie. ShaveSafe klarer problemerne med det samme. På grund af ShaveSafes desinficerende og antibakterielle egenskaber, behøver du heller ikke at udskifte barberbladet på din skraber så ofte, som du er vant til. ShaveSafe er også effektiv hvis du har problemer efter anvendelse af barbermaskine og voks. Her vaskes med ShaveSafe før og efter barbering/voksning.

Shavesafe fakta:
Problemløser: Forebygger knopper og indgroet hår Optimal Hygiejne: Fjernerbakterier fra både hud og skraber Parfumefri: 0% parfume, parabener og antistoffer Anvendelse: Kan anvendes på hele kroppen

2 in 1: Skum og efterbehandling i ét. Kan avendes ved brug af: Skraber, barbermaskine, efter voks- og laserbehandlinger.  

Hvilken skal jeg vælge? ShaveSafe til normal hud eller sensitiv hud

Normal hud: Vi anbefaler at man starter med at prøve ShaveSafe til normal hud, da 4/5 opnår bedst resultat med denne. Viser det sig, at du stadig har knopper og/eller indgroede hår efter 3 ugers brug, kan du prøve ShaveSafe til sensitiv hud gratis. Læs under tilfredshedsgaranti.

Sensitiv hud: Denne ShaveSafe er en ny formular til de 1/5 brugere med sensitiv hud, der ikke oplever effekt af ShaveSafe til normal hud. Den forebygger på samme måde som ShaveSafe til normal hud, knopper og indgroede hår.

Firmaet bag ShaveSafe yder 100% tilfredshedsgaranti, de oplyser:

"Vi oplever sjældent, at ShaveSafe ikke har den ønskede effekt mod knopper og indgroede hår. Skulle du mod forventning ikke være fuld ud tilfreds med produktet, efter at have brugt det korrekt i 3-4 uger, tilbyder vi følgende af to muligheder"

  • Få den anden ShaveSafe variant gratis (Shavesafe 100 ml eller ShaveSafe Sensitiv 100 ml)
  • Eller få pengene tilbage!

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: