- Menstruationskop - Model A

Spar dkk20
OrganiCup - Menstruationskop - Model A
Spar  11%
Set til 179,00
Din pris 159,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

OrganiCup, Menstruationskop, Model A 

OrganiCup er en revolutionerende og økologisk menstruationskop i 100% medicinsk silikone. Koppen findes i 2 størrelser så den passer til de fleste kvinderer. Den opsamler menstruationen, hvorfor man slipper for gener som lugt, udtørrethed, svamp, osv. OrganiCup giver en ukompliceret menstruationsperiode, er økonomisk fordelagtig da det nedbringer forbrug af bind og tamponer, og så er den miljøvenlig!  OrganiCup holder i op til ti år, og kan bruges i op til 8 timer ad gangen.

Model A Til kvinder som ikke har født vaginalt

Indsættelse

  1. Steriliser koppen i en gryde med kogende vand i 5 minutter hver måned før første brug.
  2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.
  3. Fold kop som vist. Tip: For at gøre indførelsen lettere, kan du med fordel benytte enten vand eller vandbaseret gel. Brug ALDRIG silikonebaseret gel.
  4. Indsæt OrganiCup sammenfoldet. Den kan folde sig ud før den er fuldt indsat, men fortsæt blot indførelsen indtil stilken ikke er synlig udefra. Du kan tilpasse dette ved at klippe noget af stilken

Udtagning

  1. Hav ikke din OrganiCup indsat i mere end 12 timer ad gangen, uden at tømme den. Hvor ofte din OrganiCup skal tømmes, afhænger af din blødningsmængde.
  2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.
  3. For at fjerne din OrganiCup, skal du trække i stilken imens du bruger dine mavemuskler til at skubbe OrganiCup nedad indtil du kan nå bunden. Tryk forsigtigt på bunden for at frigøre vakuumet og træk Organicup ud.
  4. Tøm indholdet i toilettet, rens koppen (husk luft hullerne) og indsæt den igen. Hvis du ikke har adgang til vand, kan du bruge toiletpapir til at rense den, og vaske koppen når det igen er muligt.

 


Menstruationskop/Menstrual Cup
OrganiCup

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: