- Medium Dark Express Self Tan Mousse - 200 ml

Spar dkk20
Medium Tan
Spar  10%
Set til 200,00
Din pris 180,00
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
E-maerket Certificeret
E-mærket - Sikker handel

MineTan Medium Dark Express Self Tan Mousse

En god medium tanning, der kan bruges til alle hudtyper og af alle der ønsker en naturlig farve og glød. Ønsker du en mellem brun kulør er den her en sikker vinder. En mousse der fordeler sig jævnt og nemt på kroppen og har en skøn mild duft af kokos. Resultatet er gyldent og mørkt - men ikke for mørkt.

  • 200 ml
  • Tanning Foam
  • Naturlige ingredienser
  • Vegansk
  • 100% naturligt DHA

Sådan bruger du den
Påfør mousse på hele kroppen, eller de ønskede områder. Kan også bruges i ansigtet. Moussen tørrer hurtigt ind. Efter 1-3 timer kan du skulle markørfarven af med lunkent vand. Du skal ikke bruge sæbe. Dup dig herefter tør med håndklæde. De næste par timer vil du fortsat se, en smuk farve, glød og kulør udvikle sig.

Tip

Brug altid gerne en selvbrunerhandske når du påfører din selvbruner, hvad enten det er lotion, olie eller mousse. Så opnår du et flot jævnt resultat og slipper for rester af selvbruner på dine hænder.

Tip til scrub og selvbruner:

Det bedste resultat med selvbruner, får du altid hvis dit tanning produkt påføres på ren og tør hud. Det kan varm anbefales at bruge en body scrub inden brug af selvbruner. Det er med til at give din hud et jævnt resultat med en længere holdbarhed.

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: