- Structure Repair Shampoo - 1000 ml Salon Size

Din pris 499,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Maria Nila Structure Repair Shampoo

Structure Repair Shampoo er en fugtgivende og plejende shampoo fra Maria Nila. Denne Shampoo er specielt velegnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, der mangler ekstra fugt og næring.

  • 1000 ml
  • Salon Size
  • 100 % vegan
  • Uden parabener og sulfater

Sådan bruger du Maria Nila Shampoo: 
Shampooen masseres ind i det våde hår til der dannes skum, herefter skylles det ud. Brug herefter Structure Repair Masque og eller Conditioner for bedste resultat.En sulfat- og parabenfri shampoo for skadet, tørt og kemisk behandlet hår, som tilfører fugtighed og styrker hårets struktur. Reparerende algeekstrakt hjælper håret tilbage til sin naturlige styrke, blødhed og glans. Colour Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling, og beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler. STRUCTURE REPAIR serien, henter sin kraft og styrke fra algernes verden på havets bund. Algerne indeholder forstærkende pigmenter og cellulose, som både hjælper med styrke og blødgøre hårfibrene. På den måde kan du forny dit hårs naturlige egenskaber.

Algerne beskytter også mod høje temperaturer, som følge af føntørring og glatning af håret. Bruger du Structure Repair serien, får du et sundere og mere modstandsdygtig hår, uden at gå på kompromis med et silkeblødt resultat. Skulle du være i tvivl, er duften på denne serie, svær at beskrive, men dufter skønt og blødt. 

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: