- Pure Volume Gaveæske The Excited Mind

Værdi 507
Maria Nila - Pure Volume Gaveæske The Excited Mind
Din pris 419,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Maria Nila Pure Volume Gaveæske The Excited Mind

Pure Volume er den perfekte gaveæske, hvis man ønsker et hår med mere fylde og drama. Serien går ind og giver ny styrke til håret takket være Provitamin B5, og dette vil altså give dit hår et bemærkelsesværdigt løft. Pure Volume serien, er udviklet til dig der ønsker at styrke håret og opnå mere volumen.

Pure Volume Gaveæsken indeholder

 • Pure Volume Shampoo 350 ml
  En lækker volume shampoo, som giver fylde og forstærker hårstrukturen. Vitamin B5 tilføjer volume og vitalitet til håret med langvarende resultat. Colour Guard Complex beskytter håret og reducere farvetab, som kommer i forbindelse med hårvask og styling. Fri for sylfater og parabener.

 • Pure Volume Conditioner 300 ml
  En fantastisk conditioner til fint hår, som blødgør og fugtgiver uden at tynge håret. Vitamin B5 tilføjer volume og vitalitet til håret med langvarende resultat. Colour Guard Complex beskytter håret og reducere farvetab, som kommer i forbindelse med hårvask og styling.

 • Cream Heat Spray 75 ml
  Varmebeskyttende leave in spray, genopbygger skadet hår og modvirker spaltede hårspidser. Cream Heat Spray har en skøn mild og frisk duft af bla. fersken. rose og frisk æble. Cream Heat Spray efterlader dit hår fugtet og med et let shine. Kan bruges i både vådt og håndklædetørt hår. Skal ikke skylles ud. Maria Nila Cream Heat spray indeholder Colour Guard Complex der er farvebevarende og er med til at beskytte mod solens UV-stråler og frie radikaler.

 • Serie: Pure Volume
 • Værdi kr. 507,-

Alle Maria Nila produkter er 100% veganske og udviklet i Sverige med stort hensyn til miljøet.

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: