- Hair Growth Formula For Men - Hair Gummies - 1 Måned

Placeholder picture
DKK 249,00
Udsolgt
E-maerket Certificeret
E-mærket - Sikker handel

Produktinfo

HairLust Hair Growth Formula For Men Hair Gummies 90 stk til 1 måneds forbrug

En ny lækker formel til mænd med en kraftfuld dosis af bla. biotin, selen, zink og folsyre. Hair Gummies er god til dig der oplever de første symptomer på hårtab og er udviklet specielt til mænd og behovet hos mænds hovedbund og hårsække. Hair Gummies er din vej til at genoprette et sundt hår.

Sådan bruger du dem:
De lækre vingummier skal spises dagligt, tag 3 vitaminer om dagen, gerne sammen med et måltid og et glas vand. Tyg vingummierne grundigt.

Se alle hårvitaminer her Her kan du også finde tilbud på 3 måneders forbrug og spare op til 33%


Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og uden for små børns rækkevidde.


Ingredienser: Fyldemiddel og sødemiddel (malt sirup, sukker, glukose), geleringsmiddel (pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre, natriumcitrat), DL-alpha-tocopherylacetat, zinkcitrat, calcium-D-pantothenat, D-biotin, pyridoxinhydrochlorid, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, natriumselenit, cyanocobalamin, ergocalciferol, naturlig aroma (hindbær og blåbær (rubus idaeus, vaccinium myrtillus)), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, carnauba), naturlig farve (klorofyl, titandioxid). Produktet er fri for laktose og gluten.

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: