- Hydraroller Ansigt - 64 Nåle - 0,25 mm

-48%
VEJL 349,00
DKK 179,00
Produkt er i øjeblikket udsolgt
Få en mail når/hvis varen igen er på lager
Udsolgt
Gratis fragt
På ordrer over 699 DKK

Produktinfo

HydraRoller Skin Roller til Ansigt - 64 nåle 0,25 mm

Du kender nok de super populære og meget effektive dermarollers. Nu kommer en genial opfølger hertil. Hydrarolleren. 2 step i 1. Man vedlægger serum i beholderen, der fører det direkte ned i rollerens nålehoved, og kører forsigtigt på huden, som en dermaroller. Huden optager væsken med det samme.

Hydraroller er en videreudvikling af den populære dermaroller, der med sine små fine nåle laver tusindvis af microhuller i hudens overflade, som huden straks går i gang med at reparere. Denne naturlige proces som skabes ved hjælp af en dermaroller giver fremragende resultater, og retter op på hudskader som f.eks. strækmærker, appelsinhud, pigmentforandringer, ar, rynker, akne m.m. Det er ikke uden grund, at dermarolleren er blandt vores absolut bedst sælgende varer.

Nu løfter hydrarolleren kvaliteten og dermed dine resultater endnu højere op. Hydraroller er en kombination af en dermaroller og en lille beholder med nærende og naturlig serum, der giver huden mulighed for at reparere og gendanne sig selv i de dybere hudlag. Den lille beholder frigiver serum samtidig med at du bruger din hydraroller, og serummet kommer derfor dybere ned i huden, hvorfra den arbejder ekstra effektiv og målrettet med underhuden. Resultatet er overbevisende og din vej til en endnu smukkere hud.

Sådan bruger du din HydraRoller

  • Vask huden med varmt vand.
  • Toppen/hætten på rolleren tages af, fyld den med desinficerende væske og lad den stå med rolleren i, i ca. 5 miniutter.
  • Påfyld herefter med din ønskede serum/væske og skru fortigt beholderen på rolleren igen. Omrystet forsigtigt.
  • Fjern sikkerheds- og hygiejneforsejlingen.
  • Rul din hud på hudoverfladen med din HydraRoller, rul let og forsigtigt indtil væsken/serum trækker godt ind.