Escentric Molecules Parfume

Parfumerne fra Escentric Molecules kom første gang i butikkerne tilbage i 2006 og blev meget hurtigt populære og fik nærmest kultstatus. Duftene er unisex parfumer og kan både bæres af kvinder og mænd. Win Win på badeværelset. Duftene fra Escentric Molecules er udviklet med et ekstraordinært aromamolekyle, hvor øvrige ingredienser i formlerne er nøje udvalgt til at forbedre samt forstærke kvaliteterne hos dette aromamolekyle. Oplev duftene fra Escentric Molecules og få en forbløffende oplevelse.

Escentric Molecules blev etableret i London i 2006 af Geza Schoen. Men hele brandet skylder faktisk dets eksistens til et aromamolekyle, som ikke har sin eksistens i naturen. Iso E Super blev kreeret i et laboratorium ved IFF (Incognito Forensic Foundation) i 1973. Det forblev derefter ukendt udenfor verdenen af parfumeri indtil lanceringen af Escentric Molecules.

Første gang Geza Schoen smeltede Iso E Super i isolation, oplevede han noget klikkede. Han udtaler selv: ”Jeg indså, at fællesnævneren i alle de dufte jeg godt kunne lide, var at de indeholdt en stor dosis af det. Iso E Super er meget udsædvanlig, og du kan aldrig få nok af det. Et snif og du vil have hele flasken. Det er som et stof.”

Schoen begyndte dernæst at eksperimentere med duftene, som han tilføjede et uhørt indhold af Iso E Super. Processen tog hurtigt fart, og en aften han var på vej i byen, for at drikke en drink med en ven foreslog han, at de sprøjtede aromaen fra molekylet på. Effekten havde en øjeblikkelig virkning, og kort efter de var ankommet, havde en kvinde spurgt dem til deres duft. Schoen vidste grundet denne gådefulde tiltrækker, at han var på rette vej, og fortsatte sin udvikling af duftene.

Han skabte først Escentric Molecules 01 og herefter 02, 03 og i 2017 et fjerde par, nemlig Escentric Molecules 04. Hvert par af disse dufte fokuserer på de sjældne aromamolekyler, der har en udstråling og dybde af karakter til at stå alene.

Hos Billigparfume.dk forhandler vi duftene fra Escentric Molecules, fordi vi selv blev overrasket over den unikke duft, som aromamolekylet frembringer. På vores side kan du altid finde gode tilbud og priser. Udover dette er det altid muligt at opnå gratis fragt og en hurtig leveringstid.