Nyheder 2017

Nyheder - 10.01.2017

Nyheder i parfumernes verden

Calvin Klein CK All Eau de Toilette Unisex

Vi kender alle CK One og Ck Be, det er nærmest ikoniske dufte og nogle af de bedst sælgende dufte på verdensplan. Friske og ikke mindst elsket af både mænd og kvinder. Unisex duftene får i 2017 selskab af den nye unisex duft fra Calvin Klein, CK All Eau de Toilette.
Som sine forgængere siges den også at skulle blive frisk og lækker, med noter af citrus, mandarin og den florale del består af citrusblomster, den varme base der både er forførende feminin og sexet maskulin følges som noget helt nyt op, af paradisone moleculen, som er en lidt mere intens udgave af hedione moleculen. (jasmin moleculen der bla. .kendes fra Dior Eau Sauvage) Vi glæder os allerede! CK all forventes lanceret i købet af februar 2017.

Indtil da, kan du shoppe tilbud på alle de andre lækre dufte fra Calvin Klein her

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette

Bvlgari er kendt for sin luksus og elegance, også i deres parfumer. I 2017 kan vi se frem til en ny herreduft i Aqva serien til mænd. Aqva Atlantiqve er maskulin, fuld af energi og dejlig forfriskende. Forventes lanceret i foråret. Shop andre lækre dufte til både ham og hende fra Bvlgari her