HairLust

Nyheder - 29.03.2018


Hårvitaminer fra The HairLust er til dig der drømmer om langt hår, volumen og glans. En nyhed hvor du ud over hårvitaminer i kapselform, nu også kan få dem i vingummer. De er sjove, smager godt og de virker. Udover det, så er vingummierne super gode til dig, der måske ikke er helt så vild med at sluge piller. 

Hårvitaminerne indholder bæa. Biotin, der er med at forebygge og behandle hårtab. Biotin er et vitamin B-kompleks og findes bla. også i fødevarer som eks. bananer, solsikkerfrø, tun, svampe m.m. men dog i meget lavere koncentrationer. Med Hair Gummies og tabletter får du højere dosis af biotin, som har en afgørende rolle, når der gælder om at styrke og øge processen for hårvækst, for både mænd og kvinder. 
Hårvitaminer indeholder også zink, aminosrer, vitamin B  og silica. Alle kendt for deres gode effekt til bla. hud, negle og hår. 

Alle vitaminerne til håret i HairLust serien er fri for tilsætningsstoffer, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose, konserveringsmidler og gelatine, men proppet med de gode naturlige vitaminer til dit hår. 

Du kan finde hele udvalget fra HairLust hos BilligParfume.dk til gode priser. Se dem alle her