Guide til primers

Nyheder - 30.11.-0001

En primer ligener sådan set bare en helt almindelig creme! Men, den har virkelig super lækre egenskaber.

Først og fremmest er en primer en perfekt base inden din makeup, den giver din makeup en meget bedre holdbarhed og et mere jævnt look. Også som base under øjenskygge og læbestift, der har lidt mere tendens til lettere at fade lidt ud. Er du en af dem med store porer i huden, så er en primer perfekt at bruge inden din daglige makeup. Den minimerer nemlig synligheden af dine porer og giver et mere ensartet look til din hud. En primer kan også give et matte look, så har du tendens til fedtet hud eller områder i ansigtet med fedtet hud, vil du også elske en primer som base. Ved brug af primer får din hudbare et mere generelt lækkert look, og hvem elsker ikke det?

En af dem makeupartisterne holder rigtig meget af, er Clarins Baume Beaute Eclair eller Beauty Flash balm, som den også kaldes. Her går du aldrig helt galt i byen. Den er nemt at bruge og dufter skønt. Milani Cosmetics har også lavet to lækre primers, 3 faktisk, for der er findes også en til øjenskygge. Til ansigtet er Prime Perfection og Prep Set Go powder helt unikke. De er meget effektive og føles meget glatte på huden. W7 Cosmetics har trods den lave pris, også effektive og rigtige gode primers til både ansigtet og til øjne.

En primer base til din øjne er et must have! Den hjælper med at fremhæve pigmenteringen i farven på øjenskyggen og den giver din øjenskygge en meget længere holdbarhed. Plus det er en god base der også gør det nemmere at lægge din makeup og giver et mere jævnt resultatet og look.

Se bare det her eksempel, vildt ikke?

Milani Eye Makeup Primer

Du kan læse mere og shoppe alle base og makeupprimers til ansigtet her og de uundværlige primers til øjne her