Tilbage til alle indlæg

Sådan bruger du din skin roller

Behandlingen skal udføres blidt uden tryk. Rullen skal gøre arbejdet. Der må ikke komme blod frem og behandlingen må ikke gøre ondt.

1. Før du begynder at rulle med din dermaroller skal du rense eller vaske området du ønsker at behandle

2. Før rullen forsigtigt over det område du ønsker at behandle. 4-5 gange vandret, 4-5 gange lodret, 4-5 gange diagonalt til venstre og 4-5 gange diagonalt til højre, som vist nedenfor. En behandling af hele ansigtet tager 5 minutter.

3. Huden vil blive en anelse rød efter brug og vi anbefaler at du benytter din der-maroller om aftenen. Hvis du bruger din dermaroller om dagen, skal du benytte solcreme inden du går ud.

4. Rul kun 1 gang om dagen og op til 5 gange om ugen.

5. Efter du har rullet bør du bruge en god creme. Din hud er op til 200 gange mere modtagelig for cremer når du har brugt din Dermaroller.

6. Efter du har brugt din dermaroller skal du rense den under varmt vand og med et desinficerende middel for at fjerne eventuelle bakterier. Ruller på 0,2 mm kan nøjes med at blive skyllet under varmt vand

7. Læg din dermaroller tilbage i etuiet. Etuiet skal holdes rent. Skyld det under varmt vand og lad det tørre. Brug ikke klud o.lign til at tørre det med, da det er der bakterierne er. Opbevar din dermaroller utilgængeligt for børn. En dermarol-ler er personlig og bør ikke deles med andre.

8. En dermaroller holder i ca. 3 måneder og når den bliver slidt bliver den sløv og må ikke længere benyttes.

En dermaroller er en hud-foryngende behandling, hvor man med en rulle med micro nåle, laver tusindvis af microhuller i hudens overflade. De mikroskopiske huller i hudens øverste hudlag gør, at huden tror den er skadet og begynder at reparere sig selv.En dermaroller stimulerer dannelsen af collagen, som forbedrer udseendet af ar, fine linjer, rynker, acne ar, strækmærker og appelsinhud. Endvidere hjælper en Vi kan mere end parfume- alle de originale og kendte mærker.

Har du yderlige spørgsmål kan du kontakte:kundeservice@billigparfume.dk

Fortsættes næste sidedermaroller på optagelse af nærig til din hud, således vil din hud optage cremer op til 200 gange bedre end før en behandling.En behandling med dermaroller er 100 % naturlig. Huden reparerer sig selv og ska-ber selv det fantastiske resultatet.En dermaroller behandling skal udføres blidt uden tryk, rullen skal gøre arbejdet. Rullens fine titanium nåle har en længde på kun 0,2 mm til øjne og 0,5 mm eller 1,0 mm til ansigt eller 1,0 mm til krop, dette giver en helt smertefri behandling uden risiko for at skade huden. Brug af længere nåle er en medicinsk behandling og skal udføres på speciel klinikker.Allerede efter 1-3 ugers brug vil du begynde at se resultater.

FORDELE VED DERMAROLLER:>
Fjerner de døde hudcellerReducerer rynkerLysner og reducerer ar og akne arUdjævner pigment pletter og forskelle i hudenForbedrer optagelsen af næring til huden med op til 200 gangePorer bliver mindre synligeHuden bliver friskere og yngre at se påReducerer eller fjerner strækmærker markantReducerer eller fjerner appelsinhud markantHar en slankende og opstrammende effektForøger blodgennemstrømningen

EN DERMAROLLER MÅ IKKE BENYTTES PÅ:
Læberne og øjenlåg
Akne eller åbne sår
Irriteret eller inficeret hud
Rosacea Eksem og modermærker

Gravide og ammende:
Er du i tvivl om du må benytte en dermaroller så spørg din læge til råds

VI ANBEFALER:

0,2 mm nåle til under øjne. Start med at rulle hver anden dag.

0,5 mm nåle til ansigt til fine linjer, rynker, ar m.v. Start med at rulle hver anden dag.

1,0 mm nåle til strækmærker, ar og appelsinhud på kroppen. Rul 5 dage om ugen.

Nåle over 1,0 mm bør ikke bruges til hjemmebrug.

FORHOLDSREGLER:
En dermaroller er personlig og kommer i steril indpakning. Den skal renses under varmt vand og med et desinficerende middel efter brug, for at fjerne eventuelle bakterier.- Den holder afhængig af hvor meget du bruger den ca. 3 måneder. Når den er slidt, bliver den sløv og må ikke længere benyttes.

Published by Sarah fra BilligParfume.dk

Jeg er en af pigerne hos BilligParfume.dk. Min passion er parfume og dufte, jeg elsker den unikke verden af lækre duftnoter og elegante design.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Altid lave priser – Uden abonnement
Dansk Webshop
Over 4000 dufe og skønhedsprodukter
Gør som 50.000 andre, tilmeld dig nyhedsbrevet og få de bedste tilbud, nyheder og rabatkoder først!
Ved at tilmelde dig, accepterer du vores Persondata politik
Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen