- Specific Extreme Divine - Hyaluron og Enzym Peeling

Spar dkk71
Placeholder picture
Spar  17%
Set til 400,00
Din pris 329,00
Lager: Udsolgt
E-maerket Certificeret
E-mærket - Sikker handel

Ainhoa Specific Extreme Divine Hyaluronic Acid & Enzymatic Peeling

Specific Extreme Divine sættet er den perfekte kombination for at vække hudens sanser. Den fine og sensitive Enzymatic Peeling kombineres med den klinisk bevidste effektivitet fra Hyaluronic Acid. Enzymatic peeling er en effektiv peeling der øjeblikkeligt fjerner døde hudceller fra det forhornede lag. Hudens urenheder fjernes og det forhornede lags celler fornyes med en undgommelig glød. Peelingen er effektiv uden at være skadelig, og kan bruges af selv sarte hudtyper. Huden efterlades glat, blød og med fornyet ungdommelig glød.


Sættet indeholder:
4 x ampuller med Enzymatic Peeling 3 ml
1 x pumpeflaske med Hyaluronic Acid 10 ml


Hovedingredienser:
Enzymerne i peelingen er udvundet fra frugtsyre ekstrakter fra: citron, jordbær, mango, kiwi, ananas, og papaya med sine eksklusive anti-rynke egenskaber. pH er 5.5 og er i en lavere koncentration end i det professionelle produkt.

Indholdet af hyaluronisk syre giver en intracellulær støtte til hudvævet hvilket giver fornyet fasthed. Hyaluronisk syre har kraftfulde penetreringevner, hvilket gør at det trænger dybt ned i huden hvor det kan tilbageholde over 1000 gange sin egen vægt i fugt. Dette stimulerer hudens naturlige beskyttelse og giver masser af fugt imens elasticiteten øges og rynker mindskes.

Fordelene ved kuren er: - Hudvævets fibre fornyes og ungdommeliggøres - Cellecyklusen revitaliseres hvilket giver glød, blødhed og et ensartet hudbillede - Kuren er en meget effketiv behandling mod rynker og mimiske linier - Kuren er et fantastisk alternativ til fugtgivende cremer - Kollagensyntesen stimuleres og der dannes mere kollagen - Molekylerne i hyaluronisk syre øger gradvist hudvævets kapacitet til tilbageholde vandmolekyler fra alle kosmetiske produkter der tilføres efterfølgende

Anvendelse:
Kan bruges af alle hudtyper, og de sensitive og unge. Kuren er et perfekt alternativ til behandling af moden, dehydreret og slap hud, da tegn på ældning effektivt bekæmpes.

Vejledning:
Efter en ansigtsrensning, med rensemælk og tonic, påføres en ampul med Enzymatic Peeling. Denne påføres på hele ansigtet og skal virke i 10-15 min.
Peelingen skal ikke fjernes igen, men kan fjernes med vand ved meget sart hud. Efter brug af peeling bruges 1/4 af Hyaluronic Acid som påføres til hele ansigtet og masseres ind. Vær specielt omhyggelig med massagen omkring mimiske linier og rynker i panden, om næsen, øjne og læbekontur samt hals og decolté. Masseres til total absorbtion

Bruges 1 gang om ugen i 4 uger. Bruges helst om aftenen.

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: